Acţiunile Azomureş au atins maximul istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunile Azomureş au crescut din nou
Acţiunile Azomureş au crescut din nou

Acţionarii Combinatului Chimic "Azomureş" au un nou motiv de bucurie, după ce acţiunile societăţii au atins maximul istoric de 1.336 de lei/unitate. Creşterea survine pe fondul informaţiei că societatea a fost vândută grupului elveţian Ameropa.

Anunţul publicaţiei online CRU News cu sediul în Londra, conform căruia pachetul majoritar de acţiuni a Combinatului Chimic Azomureş a fost vândut grupului elveţian Ameropa a dus la o creştere cu 6,7% a acţiunilor societăţii. Astfel, valoarea unei acţiuni a atins maximul istoric de 1.336 de lei/ unitate.

Conducerea societăţii nu a confirmat, dar nici nu au infirmat încă tranzacţia efectuată. "De la ultimul raport publicat pe bursă privind negocierile purtate pentru vânzarea companiei acţionarii nu ne-au mai dat nicio informaţie aşa încât nu pot nici să confirm nici să infirm informaţia", spune Angela Podină, directorul administrativ al Azomureş Târgu-Mureş, citată de Ziarul Financiar.

Acţiunile Azomureş au crescut şi atunci când acţionariatul societăţii a confirmat începerea negocierilor cu grupul elveţian.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite