Accidentat pe trecerea de pietoni de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 62 de ani a fost accidentat grav de către un şofer, care a părăsit locul faptei. Şoferul consumase alcool, dar a fost găsit rapid de poliţişti.

Accidentul s-a produs ieri după amiază, pe trecerea de pietoni din zona "Corina". Bărbatul de 62 de ani s-a angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc semnalizat prin indicator şi marcaj, dar a fost lovit în plin de un autoturism.

În urma impactului, cictima fusese proiectată pe trotuar, suferind un traumatism cranio-cerebral, contuzie abdominală şi fracturi ale membrelor superioare şi inferioare pe partea dreaptă.

Şoferul care a produs accidentul a fugit de la faţa locului, abandonând apoi maşina. El a fost găsit în scurt timp de poliţişti, iar la testul alcoolscopic efectuat de aceştia a rezultat o concentraţie de 1,09 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 ore, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autoturism de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite