Accident tragic de muncă la un șantier din cartierul Belvedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii nu au reușit să-l salveze pe bărbatul de 63 de ani
Medicii nu au reușit să-l salveze pe bărbatul de 63 de ani

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat după ce a căzut de la o înălţime de 6,5 metri. Acesta lucra pe un șantier din cartierul mureșean Belvedere.

Cauzele exacte ale accidentului de muncă vor fi stabilite de către inspectorii ITM Mureș, care au inițiat o anchetă în acest sens.

"Victima, un bărbat în vârstă de 63 de ani, angajat al SC Vulcan Construct SRL, desfăşura activităţi specifice de amenajare. Practic, el lucra la şarpanta unei case. În timpul lucrului, o şipcă pe care acesta se sprijinea s-a rupt, iar victima a căzut de la o înălţime de 6,5 metri. În urma căzăturii, lucrătorul a decedat, în jurul orei 10.05", a declarat șeful ITM Mureș, Andrei Mureșan.

Alte două accidente de muncă soldate cu victime au fost înregistrate în această toamnă în județul nostru. La începutul lunii septembrie, un bărbat de 25 de ani, angajat de patru ani ca mecanic auto la firma Glica Companies, a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă cu panta de circa 45 de grade şi o adâncime de circa 20 de metri. Un alt accident de muncă s-a petrecut în data de 6 septembrie, când unui angajat al Transgaz Mediaș, în vârstă de 49 de ani, a leșinat într-o groapă, în timp ce efectua lucrări de sudură la o conductă dezafectată. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă a decedat pe data de 14 septembrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite