Accident cu multiple victime pe E60. Trei maşini s-au ciocnit violent UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc din cauza vitezei
Accidentul a avut loc din cauza vitezei

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut cu puţin timp în urmă pe drumul european E60, între localităţile Recea şi Sânpaul. Două persoane au decedat, iar mai multe persoane, printre care şi o fată de 16 ani, au fost grav rănite. 

UPDATE ora 15.40 Doi bărbaţi morţi în accident

Cele două victime ale accidentului din această după amiază sunt bărbaţi, iar în maşină cu ei se mai aflau o femeie şi o adolescentă de 16 ani. Atât femeia cât şi tânăra au fost rănite grav, fiind încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismului. Ele au ajuns de urgenţă la spotal cu elicpopterul SMURD şi un ambulanţa de Terapie Intensivă.

Celelalte victime ale accidentului au fost preluate de echipajele de prim-ajutor ale SMURD din Târgu-Mureş şi Iernut şi aduse la Unitatea de Primiri Urgenţă din Târgu-Mureş.

UPDATE ora 15.30 Circulaţia în zonă s-a reluat

Poliţiştii mureşeni au finalizat măsurătorile pe E 60 în dreptul localităţii Chirileu, unde în această după amiază a avut loc un grav accident de circulaţie. Traficul în zonă a fost reluat, deşi iniţial fusese deviat pe o rută ocolitoare. Două persoane au decesat în urma impactului, iar alte trei sunt grav rănite.

UPDATE ora 14.50 Poliţia Rutieră a deviat circulaţia în zonă

Potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost deviată pe ruta DN14A Iernut – Târnăveni, DJ 142 Târnăveni – Căpâlna de Sus, DJ 151B Căpâlna de Sus – Ungheni.

UPDATE ORA 14.45 Depăşirea neregulamentară, cauza accidentului

În accident au fost implicate trei autoturisme. Martorii spun că vinovat de tragedie este şoferul unui Volkswagen, care a făcut o depăşire neregulamentară într-o curbă şi a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost violent, astfel încât maşina care venea din spatele autoturismului lovit nu a mai apucat să frâneze şi a intrat în aceasta.

În maşina prinsă la mijloc erau patru pasageri. Doi dintre ei au decedat pe loc, iar ceilalţi doi sunt în stare foarte gravă. În autoturimul care a provocat accidentul au fost două victime- şoferul s-a ales cu mâna dreaptă ruptă şi acuză dureri în zona pieptului. În cea de-a treia maşina implicată în accident, o persoană a fost la rândul ei rănită, iar cea de-a doua a scăpat fără niciun traumatism.

Şoferul care a provocat accidentul a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a ieşit negativ.

UPDATE ora 14.30 Circulaţia îngreunată pe E 60. Poliţia Rutieră este la faţa locului

Potrivit datelor furnizate de ISU "Horea" Mureş, pompierii mureşeni s-au deplasat la faţa locului cu mai multe autospeciale şi ambulanţe, dar la faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD.

"Accidentul s-a soldat cu şase victime dintre care două decedate. Echipajul de descarcerare a scos dintre fiarte o victimă, care era în viaţă. În momentul de faţă în zonă se circulă cu dificultate, poliţiştii de la Serviciul Rutier fiind încă la faţa locului", a precizat Liviu Danciu, purtător de cuvnt al ISU "Horea".

Drumul european E 60 este blocat după ce între localităţile Recea şi Sânpaul a avut loc un grav accident de circulaţie, în care au fost implicate trei autoturisme.

Conform primelor informaţii la faţa locului au sosit mai multe echipaje SMURD. Din declaraţiile medicilor rezultă că două victme au decedat, iar alte două, printre care şi un tânăr de 16 ani au rămas încarcerate.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite