A plecat de acasă și nu s-a mai întors. S-o găsim pe Toth Emese!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toth Emese a dispărut în data de 6 august
Toth Emese a dispărut în data de 6 august

În urmă cu trei zile, în jurul orelor 15.30, Toth Emese, o fetiță în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Sărăţeni, fără să se întoarcă, fiind în prezent dată dispărută.

Iată care sunt semnalmentele fetei: are înălţimea de 1,40 metri, greutatea de 45 de kilograme, ochi albaştri, păr blond, ondulat, căzut pe umeri, faţă ovală.

În momentul dispariției, fetița era îmbrăcată astfel: purta o bluză albă, pantaloni scurţi de blugi de culoare neagră şi era încălţată cu pantofi din piele de culoare neagră cu dungă albă.
                                 
Disparițiile de acest gen sunt frecvente, chiar dacă în cazul de față nu se cunosc cu exactitate motivele sau circumstanțele dispariției. Totuși, rolul cetățenilor este extrem de important în ceea ce privește găsirea persoanelor date dispărute. Cine poate da relaţii în vederea depistării fetei, este rugat să anunţe Poliţia la telefoanele: 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri, 0265-202.300- Ofiţerul de serviciu al I.P.J.Mureş sau să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite