A lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului deși nu era vinovat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul a fugit de la locul accidentului (foto: arhivă)
Șoferul a fugit de la locul accidentului (foto: arhivă)

Un grav accident rutier a avut loc ieri dimineață pe strada Principală din localitatea mureșeană Ormeniş, comuna Viişoara. Șoferul unui autoturism a părăsit locul accidentului în care a fost implicat, deși pietonul lovit era vinovat pentru producerea acestuia.

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Rîu Sadului, judeţul Sibiu, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat şi accidentat grav un pieton în vârstă de 37 ani, originar din comuna Viişoara. Pietonul folosea necorespunzător partea carosabilă, iar impactul nu a putut fi evitat în timp util de către șofer.

Totuși, deși nu era vinovat de producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, victima fiind transportată ulterior de echipajul SMURD la Spitalul municipal Sighişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În urma măsurilor întreprinse de către poliţiştii mureșeni, conducătorul autoturismului a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru fugă de la locul faptei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite