Mureșean reținut după ce a încercat să plece din hypermarket cu produse cosmetice furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reținut
Suspectul a fost reținut

Jandarmii mureșeni au intervenit în urmă cu două zile în cazul unui furt de cosmetice dintr-un hypermarket. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar suspectul a fost reținut.

Conform jandarmilor, bărbatul se face vinovat de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a sustras din incinta unui hypermarket din Târgu-Mureş mai multe produse cosmetice, pe care le-a introdus sub haină şi pe care nu le-a plătit la casa de marcat. Personalul aflat în serviciu de supraveghere a camerelor video ale magazinului, a observat pe sistemul video al magazinului cum hoțul a sustras respectivele produse, evaluate la suma de 130 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral. Agenții de pază l-au reținut pe Zsolt Geza, de 41 de ani, autorul furtului, la câteva momente după ce acesta a părăsit casa de marcat fără să plătească produsele cosmetice. Suspectul a fost închis într-o încăpere aparținând serviciului de pază a hypermarketului, până la sosirea patrulei de jandarmi.

În cauză au fost întocmite documentele premergătoare infracţiunii iar dosarul constituit va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş pentru continuarea cercetărilor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite