A început deja antrenamentele la FCM Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda vieţii agitate pe care a dus-o, Calsihno este totuşi un fortbalist cu potenţia enorm. Şi-a început cariera sportivă la 16 an, şi, în scurt timp, a părăsit Brazilia pentru a juca la diferite echipe din Europa.

 În 2006, Lokomotiv Moscova a plătit cinci milioane de euro pentru serviciile sale, după ce a făcut senzaţie la Campionatul Mondial U17 cu selecţionata Braziliei, în ianuarie 2006, turneu în care a înscris de două ori în fazele superioare.

image

Comparaţiile cu Ronaldinho şi transferul în Europa l-au bulversat pe Celso, care, ajuns la Sporting în 2007, a plătit preţul vieţii extrasportive şi nu a mai progresat aşa cum era de aşteptat. S-a certat chiar şi cu Paolo Bento, antrenorul de atunci al celor de la Sporting Lisabona, actualul selecţioner al Portugaliei.

image

Niciodată nu am păcălit fotbalul. Când am fost la Sporting, ieşeam, într-adevăr, în cluburi şi mă distram, dar eram mereu prezent la antrenamente şi mă pregăteam întotdeauna aşa cum trebuia pentru jocurile oficiale. Acum, la Târgu-Mureş, vreau să demonstrez că am valoare şi vreau să obţin performanţe alături de FCM. E o echipă bună, mi-am dat seama că toţi colegii mei ştiu fotbal“, spune brazilianul.

Împrumutat pentru un an

Celsinho va juca sub formă de împrumut pe o perioadă de un an, iar la finalul acestei perioade mureşenii l-ar putea lua gratis, pentru că în vara lui 2012 brazilianului îi expiră şi contractul cu Sporting Lisabona. „Celsinho a avut probleme din cauză că a dat de prea mulţi bani, acum s-a mai maturizat şi eu cred că va fi un fotbalist care va impresiona în România“, declara, în momentul transferului la FCM, agentul jucătorului, Mugurel Ilisei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite