A furat două maşini pe care le-a dus la un centru de colectare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Autori necunoscuţi, au furat ieri din parcarea unui bloc de pe strada Mihai Viteazul din Reghin un autoturism de culoare  roşie, proprietatea unui bărbat de 60 ani, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 3.500 de lei.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Reghin care au şi reuşit în aceeaşi zi să identifice suspectul în cazul furtului, un tânăr reghinean în vârstă de 25 de ani. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că acesta a mai fost autorul unui un furt calificat, rămas iniţial cu autori necunoscuţi. Este vorba despre furtul unui alt autoturism, faptă comisă în noaptea de 26 spre 27 august, în Reghin.

Faţă de tânărul de 25 ani s-a început urmărirea penală, pentru săvârşirea a două fapte de infracţiuni de furt calificat, acesta fiind reţinut 24 ore pentru furt calificat. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 8.500 lei, fiind recuperat integral, autoturismele fiind identificate la un centru de colectare a materialelor feroase din Sângeorgiu de Mureş şi restituite părţilor vătămate.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite