A furat din casa unei femei de 92 de ani şi a fost prinsă de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia oraşului Luduş a fost sesizată în urmă cu două zile de către o femeie în vârstă de 92 ani din localitate despre faptul că o femeie i-a sustras din apartament suma de 4.000 de lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Luduş, din investigaţii rezultând faptul că persoana necunoscută – o femeie - s-a prezentat la uşa apartamentului situat în Luduş, strada Ghioceilor, şi sub pretextul că o va ajuta cu plata facturilor, a fost invitată în apartament.

Profitând de neatenţia proprietarei, i-a sustras un plic în care avea suma de 4.000 lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii luduşeni au reuşit să dea de urma femeii suspecte – K.M. de 44 ani cu domiciliul în Oradea, judeţul Bihor – aceasta fiind recunoscută după fotografie de partea vătămată şi de mai mulţi locatari care au văzut-o intrând în bloc.

Suspecta este cunoscută cu acest mod de operare, săvârşind mai multe fapte de acest gen şi pe raza altor judeţe. În cauză se efectuează cercetări pentru depistarea acesteia, probarea activităţii infracţionale şi soluţie legală prin Parchet.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite