A fost lansat proiectul MureşOnBike – Parcări pentru Biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 300 de locuri de parcare pentru biciclete ar urma să fie create până la finele anului
Aproape 300 de locuri de parcare pentru biciclete ar urma să fie create până la finele anului

Fundaţia Comunitară Mureş a inițiat proiectul MureşOnBike – Parcări pentru Biciclete. Proiectul este finantat prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunităţi”.

Proiectul presupune crearea unui număr de 200-300 de locuri de parcare pentru biciclişti în locaţiile propuse de cetăţenii din Târgu Mureş, din care 150 de locuri de parcare a bicicletelor vor fi realizate prin finanţarea obţinută prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunităţi”. La acest obiectiv se adaugă şi realizarea unei platforme online prin care să continue şi pe viitor acest proiect după finalizarea finanţării precum şi creşterea comunităţii de biciclişti din Târgu Mureş. Proiectul se desfăşoară până în data de 31 decembrie a acestui an.

Proiectul MureşOnBike – Parcări pentru Biciclete răspunde unei nevoi reale din oraşul Târgu Mureş şi de aceea considerăm că va avea un impact semnificativ asupra comunităţii de biciclişti din acest oraş şi zonele sale limitrofe”, a declarat Gál Sándor, director executiv la Fundația Comunitară Mureș.

Cetăţenii din oraşul Târgu Mureş pot propune potenţiale locaţii de locuri de parcare a bicicletelor prin completarea formularului existent pe site-ul dedicat proiectului, www.muresonbike.ro şi de asemenea pot dona sume de bani care vor fi folosite ulterior pentru montarea rastelurilor în locaţiile propuse de ei. Prin acest demers, Fundaţia Comunitară Mureş invită bicicliștii mureșeni să adopte o parcare prin proiectul MureșOnBike – Parcări pentru biciclete.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite