7 persoane rănite şi 3 maşini făcute zob într-o interesecţie din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vinovată de accident este o şoferiţă de 21 de ani, care şi-a uitat piciorul pe acceleraţie atunci când s-a apropiat de intersecţie.

Din primele rezultate, poliţiştii spun că fata nu a acordat nici prioritate, ca urmare a intrat în plin în alte două maşini care circulau regulamentar.

Impactul a fost puternic, iar un stâlp de electricitate a fost doborât la pământ. În momentul accidentului, şoferiţa se afla cu încă trei prietene în maşină. Toate au ajuns la spital, iar una dintre ele era în comă. Ocupanţii autoturismului care circula regulamentar au avut şi ei de suferit, nevinovaţi. „Am o familie cu o femeie, un bărbat şi un copil. Femeia cu o contuzie toracică. Mai am patru fete, prima am trimis-o intubată în comă, cea mai grava a fost. Şi mai am inca trei fete si aceasta pe care obanuiesc de un abdomen acut" a declarat dr. Simona Bratu, medic SMURD.

„Din primele cercetări reiese faptul că accidentul s-a produs din cauza nerespectării priorităţii. Urmează acum să stabilim viteza pe care o avea conducătoarea auto" a declarat comisar Ioan Pop, Poliţia Rutieră Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite