70 de jandarmi vor asigura ordinea la FCM Târgu-Mureş-Sportul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii, peste 130 de jandarmi, aparţinând Grupării de Jandarmi-Mobile „Regele Ferdinand I" Târgu-Mureş vor asigura ordinea publică la meciurile de fotbal, în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud.

Potrivit Grupării de Jandarmi-Mobile „Regele Ferdinand I" Târgu-Mureş, în cadrul celei de a XIII-a etape a Ligii I naţionale de fotbal, duminică, 28 octombrie, începând cu ora 15.00 partida FCM Târgu-Mureş - FC Sportul Studenţesc este apreciată ca fiind cu grad de risc mediu. Cu acest prilej, peste 70 de jandarmi mureşeni vor asigura ordinea publică în zona imediată şi apropiată a stadionului Trans-Sil, din municipiul Târgu-Mureş.

           Pentru evitarea aglomerării căilor de acces, suporterii sunt rugaţi să se prezinte din timp la stadion, accesul urmând a se face începând cu ora 13.00, oră de la care se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în zonă.

          Tot duminică, 28 octombrie, începând cu ora 19.30, este programată întâlnirea dintre echipele CF Gloria Bistriţa- FC Steaua Bucureşti, meci cu grad de risc ridicat. Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, aproximativ 60 de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi-Mobile „Regele Ferdinand I" Târgu-Mureş, se vor deplasa în municipiul Bistriţa, în sprijinul jandarmilor bistriţeni.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite