15.000 de peninsulari în a doua zi a festivalului de pe malul Mureșului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15.000 de vizitatori au fost vineri pe teritoriul Festivalului Peninsula, zi în în care au avut loc concertele celor de la The Rasmus, Gorillaz Sound System – pe Weekend Main Stage, setul Fedde Le Grand la Freedom Music Arena şi petrecerea animată de Parov Stelar Band la Terasa Kiss.

Vizitatorii noştri au fost aşa de numeroşi încât cele 1.500 de locuri de campare pregătite au fost deja ocupate încă din a doua zi a festivalului, motiv pentru care am lărgit cu 200 de locuri camping-ul, să fim pregătiţi pentru fluxul de peninsulari de sâmbătă. Suprafaţa generoasă a camping-ului permite lărgirea numărului de locuri de campare, aşadar nu vor exista probleme în acest sens”, spune Camelia Sisko, PR la Peninsula. 

Seria concertelor explozive a început la Terasa Kiss, cu favoritul publicului de anul trecut, de la această locaţie, Parov Stelar Band. Aici, de la ora 18.30 mii de peninsulari au petrecut alături de austrieci, pentru al doilea an consecutiv. Finlandezii de la The Rasmus nu au dezamăgit publicul nici de data acasta, concertul de la Weekend Main Stage fiind unul la fel de atrăgător ca şi în urmă cu patru ani, trupa mărturisind că la Peninsula se simte de fiecare dată foarte bine.

Gorillaz Sound System au avut un recital misterios, în spatele unei pânze care le-a păstrat anonimitatea şi a găzduit proiecţiile care au întregit muzica pe care au dansat cei peste 10.000 de peninsulari din faţa scenei. În tot acest timp Ciuc Party Stage s-a dovedit aproape neîncăpător pentru publicul numeros care a fost vrăjit de muzica lui Charlie. Aici peninsularii s-au delectat de la începutul serii cu muzica formaţiei maghiare, Pokolgep a cărui solist, venit de curând la trupă, a declanşat nebunia. Formaţia Compact s-a bucurat, de asemenea, de un adevărat succes având în vedere numărul mare al publicului festivalier adunat în faţa scenei, public care a ţinut să le arate idolilor că nu au uitat nici măcar un vers al melodiilor cântate de ei.

Unul dintre momentele principale ale serii a fost live act-ul DJ-ului de rang internaţional, Fedde Le Grand din cortul Freedom Music Arena. Cortul de 1.500 mp a fost ticsit de fanii muzicii electronice care nu s-au lăsat prădaţi de oboseală nici în timpul petrecerii animate de cei de la Şuie Paparude.


Paralel cu evenimentele de la Freedom Music Arena, Terasa Kiss a fost un punct firebinte pentru publicul festivalului, aici responsabil pentru distracţie fiind maestrul dubstep-ului, Nero (UK). Atmosfera electrizantă a fost întreţinută şi de Dom&Roland, Klute şi MC Stamina.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite