Ponta vrea să înjumătățească directorii din fruntea CEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CE Rovinari, judeţul Gorj
CE Rovinari, judeţul Gorj

Victor Ponta a participat la o ședință a Complexului Energetic Oltenia (CEO). Acesta s-a declarta nemuțumit de numărul mare de directori și a cerut reducerea numărului acestora.

Premierul a declarat că vrea ca numărul de directori din cadrul Complexului Energetic să se reducă la jumătate. De asemenea, acesta a spus că va cere reducerea salariilor acestora: „Eu vreau să tai salariile, dar nu mă lasă nimeni să le tai, începând cu domnul Boc și cu PDL, care altfel, țipau că sunt mari. Până la urmă, tot o să le tăiem. Eu nu înțeleg de ce e nevoie de 200 de directori. Nu ar putea să fie mai puțini directori și mai mulți angajați. Aș vrea, dacă poate funcționa compania, și fără 200 de directori și doar cu vreo o sută, în prima fază, cred că ar fi în avantajul tuturor. S-a aprobat bugetuol de venituri și cheltuieli și vreau să discut despre ceea ce o să facem în toamnă și la anul“.

Victor Ponta a declarat, la Târgu-Jiu, că se acordă în continuare contracte firmelor controlate de oameni de afaceri apropiați de PDL: „Noi suntem acționari și sigur că vrem profitul de la CEO, dar decizia va aparține conducerii. Acum dacă investim în continuare tot în domnul Vâlceanu și Popeci, acum poate o să ibvestim și în locuri de muncă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite