Drapelele României și Gorjului vor fi arborate pe vârful Păpușa în prezența premierului Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vârful Păpușa se află lângă Rânca
Vârful Păpușa se află lângă Rânca

O acțiune de promovare a zonei turistice Rânca va avea loc în această lună chiar în prezența primului ministru Victor Ponta. Pe vârful Păpușa  (2136 m) vor fi arborate drapelele României și Gorjului.

Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a precizat că nu s-a stabilit data exactă la care va avea loc evenimentul, acesta fiind programat și în funcție de programul premierului: „Mai mult ca sigur premierul va fi prezent din nou în județul Gorj, pentru a participa la o acțiune inedită. Pe vârful Păpușa, cel mai înalt punct de la nivelul județului Gorj, care este vizibil din mai multe zone, va fi arborat drapelul României și cel al județului Gorj. Specialiștii se vor ocupa de realizarea celor două drapele și vor stabili din ce material vor fi făcute, așa încât să și reziste în timp“.

Cu ocazia vizitei primului ministru, va fi lansată și o strategie de dezvoltare a zonei Transalpina. „La acest eveniment vor fi prezenți, alături de noi, colegii de la Prefecturile Vâlcea, Hunedoara și Alba, pentru că Transalpina traversează teritoriu acestor județe“, a precizat prefectul Claudiu Teodorescu.
Ultima dată când Victor Ponta a venit în județul Gorj a fost pe data de 17 septembrie, alături de ministrul educației, Ecaterina Andronescu, când a participat la deschiderea anului școlar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite