Premierul Ponta, așteptat să vină în Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunțat că premierul Victor Ponta ar putea să ajungă în aceste zile în județul Gorj pentru a participa la slujba de la Mănăstirea Polovragi, dar și la ceremonia de instalare în funcția de prefect al lui Claudiu Radu Teodorescu.

Numirea în funcția de prefect al județului Gorj al lui Claudiu Radu Teodorescu ar putea avea loc în această săptămână, după ce decizia a fost amânată cu aproximativ două săptămâni tocmai pentru ca premierul Ponta să poată participa la festivitatea de instalare a șefului său de cabinet parlamentar în funcția de prefect al județului Gorj. „Este posibil ca premierul Victor Ponta să vină la instalarea domnului Radu Teodorescu în funcția de prefect, pentru că este un tânăr pe care dânsul îl promovează pentru o funcție importantă și tocmai din acest motiv ține să fie prezent neapărat la instalarea domnului Radu Teodorescu ca prefect și s-ar putea să participe și la sărbătoarea de la Polovragi“, a spus Florin Cârciumaru, președinte PSD Gorj și primar al municipiului Târgu-Jiu.
Radu Teodorescu are vârsta de 31 de ani și va deveni cel mai tânăr prefect din țară. Acesta a absolvit în anul 2004 Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu şi, în anul 2007, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative Bucureşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite