Premierul Ponta vine astăzi să-l instaleze prefect pe șeful lui de cabinet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Claudiu Radu Teodorescu va fi instalat astăzi, la ora 12.00, în cadrul ședinței de lucru a Colegiului Prefectural. Premierul Victor Ponta va fi prezent la festivitate, după cum susține noul prefect al județului Gorj.

Hotărârea de guvern privind numirea în funcția de prefect al județului Gorj al lui Radu Claudiu Teodorescu a fost publicată luni în Monitorul Oficial. „Venirea domnului prim ministru este sigură. Nu va fi o ceremonie de investire, ci va fi mai mult o ședință de lucru a Colegiului Prefectural, iar în cadrul acestia va avea loc citirea ordinului de eliberare din funcție a domnului Liviu Andrei și numirea mea ca prefect al județului Gorj. Va urma o perioadă de cunoaștere a instituției și de acomodar“, a declarat Claudiu Radu Teodorescu.

Noul prefect al județului Gorj are vârsta de 31 de ani și este cel mai tânăr reprezentat al guvernului în teritoriu din toate județele țării. Acesta a absolvit, în anul 2004, Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu şi, în anul 2007, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative Bucureşti. Acesta este expert parlamentar și a fost şeful cabinetului parlamentar al lui Victor Ponta.
În perioada 2005-2008 a fost consilier local în localitatea natală Baia de Fier, iar din anul 2008 a ocupat postul de consilier judeţean.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite