Femeie decedată în sicriu, arsă într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa și moarta s-au făcut scrum
Casa și moarta s-au făcut scrum

Mai multe nenorociri s-au abătut asupra unei familii din comuna Urdari. O femeie în vârstă de 61 de ani a decedat, iar familia îndurerată a făcut pregătirile pentru a o înmormânta creștinește. Numai că la priveghi a izbucnit un incendiu de la o lumânare aprinsă la căpătâiul femeii decedate.

În urma incendiului a ars toată casă, inclusiv femeia decedată și sicriul în care aceasta se afla. Fiul acesteia a povestit că a adormit și a lăsat lumânările aprinse: „A fost un sters mare și am obosit. Am mai salvat un aragaz și o mașină de spălat“.

Localnicii spun că nu au mai auzit în viața lor o asemenea grozăvie. „A luat foc. Totul a ars. Un necaz foarte mnare. Eu nu am mai auzit așa ceva în viața mea. S-au trezit în flăcări și nu au mai putut face nimic“, a spus o vecină. Un alt localnic spune că fiul decedatei este vinovat, pentrun că s-au dus într-o altă cameră să consume alcool: „A dat femeile afară din camera unde era moarta.  A pus lumânarea în geam și s-a aprins perdeaua. El era lângă damigeana de vin, mort de beat. Au venit două mașini de pompieri, dar nu au mai putut salva nimic“. Fiul femeii decedate spune că nu a fost bătut, ci doar obosit.

Marius Năvarcă, preot, spune că nu a auzit în viața lui deo asemenea întâmplare: „Este o neglijență și o întâmplare nefericită. NU am auzit ceva asemănător. Este o slujbă obișnuită de înmormântare. Înmormântarea ar fi trebuit să aibă loc mâine“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite