Zeci de salariați de la Transloc au protestat în fața sediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii au amenințat că vor trage pe dreapta mijloacele de transport în comun
Șoferii au amenințat că vor trage pe dreapta mijloacele de transport în comun

Aproximativ 40 de angajați ai societății de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc, au protestat luni, 15 octombrie, în fața sediului Transloc. Salariații sunt nemulțumiți pentru că nu și-au încasat salariile la timp, iar tichetele de masă nu le-au mai primit de aproximativ șase luni.

Am făcut un mic protest din cauza drepturile salariale pe care nu le-am primit la data de 15 octombrie. Nici bonurile de masă nu le-am mai primit de șase luni. Reprezentanții noștri au discutat cu conducerea unității. Ni s-a spus că joi ni se vor da salariile și două rânduri de bonuri de masă. Așteptăm să vedem ce se va stabili“, a spus unul dintre salariații nemulțumiți.
Constantin Săvulescu, lider de sindicat, a declarat că, în urma discuțiilor purtate cu directorul societății, s-a stabilit că salariații își vor încasa mâine lefurile mâine: „Nemulțumirile sunt mai vechi. Societatea nu a avut încasări și nu am mai primit tichetele de masă, iar salariile au întârziat în fiecare lună. A rămas să luăm salariile în data de 17 octombrie, iar acum suntem în discuții pentru tichetele de masă, care nu ne-au mai fost acordate din luna mai. La protest au participat angajații atelierului mecanic, electric și personalul de deservire. Traseul nu s-a oprit. Toți oamenii așteaptă să vadă rezultatul negocierilor purtate cu domnul director“.

Vasile Căilean, directorul societății Transloc, a precizat că s-a încheiat un grafic de eșalonare a acordării tichetelor de masă: „Nu am putut să acordăm tichetele de masă pentru salariați pentru perioada aceasta și am negociat întocmirea unei eșalonări în așa fel încât din urmă să recuperăm acordarea tichetelor de masă. Data de acordare a salariilor este data de 15 octombrie și le vom da pe 17 octombrie. Sunt probleme financiare cu care se confruntă toate unitățile. Ne revenim încet, pentru că numărul de călători a crescut ca urmare a începerii școlii“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite