Un alt funcționar al Primăriei Peștișani, scos cu cătușe din sediului Parchetului Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi funcționari de la Primăria Peștișani au ieșit astăzi cu cătușe la mâini din sediul parchetului
Doi funcționari de la Primăria Peștișani au ieșit astăzi cu cătușe la mâini din sediul parchetului

Vasile Fuiorea, funcționar în cadrul Primăriei Peștișani, a fost reținut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Acesta este acuzat de fals intelectual și favorizarea infractorului.

Potrivit oamenilor legii, funcționarul a mers, împreună cu alți doi colegi din Primăria Peștișani, la sediile a trei societăți comerciale, unde au întocmit liste de invantariere în care atestau în mod fictiv că o serie de materiale din procesele verbale de custodie se găsesc în păstrare la aceste societăți. Este vorba de materiale de construcție pentru care Primăria Peștișani a achitat un avans de 150.000 de lei societății Maserati, aparținând președintelui PNL Gorj, Dian Popescu. Firma acestuia a primit în avans suma de la 150.000 de lei pentru construirea unui stadion. Tot astăzi, Ion Feraru, șeful Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Peștișani, a fost reținut pentru 24 de ore.
În acest dosar, procurorii au dispus începerea urmrării penale împotriva fraților Dian și Gaberiel Popescu, afaceristului Dan Radu Floarea, primarului suspendat, Florin Pavel, și față de Dumitru Pîrvulescu, secretar general în Ministerul Finanțelor Publice.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite