Tribunalul Gorj a prelungit mandatul de arestare preventivă față de primarul Florin Pavel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mandatul de arestare al primarului comunei Peștișani, Florin Pavel, a fost prelungit cu încă 30 de zile de către instanța de judecată a Tribunalului Gorj.

Avocații edilului șef suspendat din funcție au declarat recurs împotriva sentinței Tribunalului Gorj, procesul urmând să se judece la Curtea de Apel Craiova. Florin Pavel a fost arestat preventiv în urmă cu o lună, în urma hotărârii Curții de Apel Craiova, după ce, iniția, Tribunalul Gorj, decisese să respingă propunerea procurorilor. În urmă cu doar câteva zile, primarul Florin Pavel a depus o cerere de eliberare din arest preventiv sub control judiciar, dar solicitarea a fost respinsă de către Tribunalul Gorj. Liviu Belulescu, unul dintre avocaţii primarului Florin Pavel, a spus că și împotriva acestei sentințe s-a făcut recurs: „Am declarat deja recurs la Curtea de Apel din Craiova. Să vedem în ce zi va fi programat procesul săptămâna viitoare. Tot la Curtea de Apel din Craiova trebuie să fie programat un alt termen pentru a se judeca recursul declarat de noi, în urma unei alte decizii a Tribunalului Gorj, care a respins o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Florin Pavel. Probabil că va fi un termen unic şi vor fi analizate de acelaşi complet“.
Florin Pavel  este acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, luare de mită, fals și uz de fals. În același dosar, anchetatorii au dispus începerea urmăririi penală față de oamenii de afaceri Dan Radu Floarea, Dian Popescu, președintele USL Gorj, și fratele acestuia. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite