Președintele PNL Gorj nu are voie părăsească Târgu-Jiul până la toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dian Popescu și fratele său
Dian Popescu și fratele său

Președintele PNL Gorj nu va putea pleca în această vară în concediu. Curtea de Apel Craiova a decis, definitiv și irevocabil, ca acesta să rămână în Târgu-Jiu până la sfârșitul lunii august așa cum decisese Tribunalul Gorj.

Curtea de Apel Craiova a stabilit, astăzi, prin sentință definită că Dian Popescu, liderul PNL Gorj, și fratele acestuia, Titus Gabriel, nu au voie să părăsească municipiul Târgu-Jiu până la sfârșitul lunii august. Cei doi au cerut, săptămâna trecută, instanței de judecată a Tribunalului Gorj înlocuirea măsurii de interdicție de a părăsi municipiul Târgu-Jiu cu aceea de a nu părăsi țara. Completul de judecată a decis să admită doar în parte cererea, dar ca măsura interdicției să rămână în vigoare până la sfârșitul lunii august. Frații Popescu au declarat recurs la Curtea de Apel Craiova, dar instanța de judecată a respins cererea.
Cei doi sunt urmăriți penal pentru mai multe infracțiuni: complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, fals și uz de fals, în timp ce fratele său este acuzat pentru fals.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite