Primarul comunei lui Brâncuși a fost reținut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Florin Pavel a fost scos din sediul Parchetului Gorj cu cătușe la mâini
Primarul Florin Pavel a fost scos din sediul Parchetului Gorj cu cătușe la mâini

Florin Pavel, primarul comunei Peștișani, din județul Gorj, a fost reținut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Audierile au durat aproximat cinci ore.

Primarul a intrat în sediul parchetului în jurul orei 9,30 destul de încrezător. „Nu știu pentru ce sunt chemat. O să vedem“, a spus acesta. Florin Pavel a fost însoțit de avocata Janeta Cosmulescu, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Primarul a ieșit după aproximativ cinci ore cu cătușele la mâini. „Este vorba de mai multe contracte: despre cel cu Dan Floarea, și despre cel cu Habitu, dar și despre cel cu Dian Popescu (n.r. - liderul PNL Gorj). Nu sunt vinovat. O să vă spun mai multe mâine“, a spus Florin Pavel la ieșirea din sediul Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
Purtătoarea de cuvânt al Parchetului Gorj, Cristina Ciobanu, a spus că infracțiunile de care este acuzat Pavel sunt de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, neglijență în serviciu și luare de mită.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite