Protest în faţa sediului Prefecturii din cauză că a rămas fără postul de consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Stanciu așteaptă un răspuns de la BEC
Ion Stanciu așteaptă un răspuns de la BEC

Un fost candidat la un post de consilier local al comunei Dănești a protestat ieri, în fața sediului Prefecturii, pe motiv că alegerile din această localitate au fost fraudate. Ion Stanciu a depus și o contestație la Biroul Electoral Central și așteapăt să primească un răspuns.

Ion Stanciu a candidat din partea UNPR la alegerile locale din 10 iunie, dar nu a reușit să acceadă în Consiliul Local, pentru că, susține el, voturile au fost luate de la mai mulți candidați și adăugate la PDL: „Frauda la care fac referire se materializează prin adăugarea în plus la anumiţi candidaţi de voturi valabile exprimate şi diminuarea cu acelaşi număr de voturi valabil exprimate a celorlalţi candidaţi. Astfel,PDL i-a fost aplicată o corecţie în plus de 53 de voturi valabil exprimate în timp ce ceilalţi candidaţi au primit o corecţie în minus de 53 de voturi“.
Fostul candidat susţine că a descoperit mai multe cazuri de incompatibilitate, în care preşedintele şi locţiitorul unor secţii de votare aveau rude de gradele I şi II pe listele de candidaţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite