Au fost votați noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Călinoiu va renunța la calitatea de consilier județean
Ion Călinoiu va renunța la calitatea de consilier județean

Mădălina Ciolocoi (PNL) și Ciprian Florescu (PSD) sunt noi vicepreședinți ai Consiliului Județean Gorj, în urma votului exprimat astăzi de consilierii județeni.

Mădălina Ciolocoi a primit 26 de voturi pentru, iar cinci consilieri s-au abținut, în timp ce Ciprian Florescu a primit doar 20 de voturi pentru, în timp ce șase consilieri au votat împotrivă, iar cinci s-au abținut. „Cei care au votat împotriva mea fac parte, probabil, de la PDL, iar cei care s-au abținut sunt reprezentanții PP-DD. Încearcă să bage boata în interiorul USL, dar nu o să reușească“, a spus Ciprian Florescu.
Componența Consiliului Județean Gorj este formată astfel: 21 de consilieri de la USL, șase de la PDL și cinci de la PP-DD. Propunerile din partea USL pentru posturile de vicepreședinți au fost făcute chiar de către președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.
Mai mulți consilieri județeni se vor retrage din funcție pentru că sunt în situație de incompatibilitate. printre aceștia se numără Ion Călinoiu sau Florin Cârciumaru. „Renunțarea la calitatea de consilier județean este opțiunea fiecărui consilier în parte. Este evident că în 15 zile se va opera retragerea din Consiliul Județean a celor care au incompatibilități. În această situație mă aflu și eu, care sunt și consilier județean, și președinte al Consiliului Județean cu drept de vot. Nu pot să dețin cele două funcții și voi depune cerea de retragere din Consiliul Județean, urmând să intre următorii pe listă. Într-o situație de incompatibilitate se află și primarul Florin Cârciumaru, care, la fel, va înainte cerere de retragere“, a precizat Ion Călinoiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite