Preşedintele Parlamentului European: „Nu mi-e frică de cei care declară că am venit să-l susţin pe Ponta în campanie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martin Schulz a vizitat astăzi o staţie de epurare din Gorj, fiind însoţit de premierul Victor Ponta. Tot astăzi, Victor Ponta şi-a depus candidatura pentru Camera Deputaţilor, la Târgu Jiu.

Preşedintele Parlamentului European a declarat că a venit în Gorj pentru a susţine includerea operelor lui Brâncuşi în patrimoniul UNESCO şi nu pentru a-l susţine pe Victor Ponta în campania electorală. „Este o mare onoare pentru mine că mă aflu aici. Vizita mea în România este una oficială. Președintele Parlamentului European vizitează în perioada mandatului său toate statele membre din Uniunea Europeană, iar de data aceasta mă aflu în România. Peste câteva zile probabil că se vor finaliza negocierile priviond finanțarea din partea Uniunii Europene pentru o perioadă de șapte ani și ne punem întrebarea dacă asemenea proiecte vor putea continua să fie finanțate“, a declarat Schulz.


image

„Părerea mea este că da și că trebuie să se întâmple așa, dar există și state membre ale Uniunii Europene care doresc ca mijloacele financiare pentru asemenea proiecte să fie diminuate. Guvernul României este de partea Parlamentului European, care susține ca asemenea mijloace financiare să poată exista și pe viitor. Pe de altă parte este întotdeauna bine să vezi că mijloacele financiare europene au fost și bine investite. Nu am vizitat încă acest proiect, dar am auzit multe despre el“, a mai spus Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European.

Un moment interesant al vizitei din Gorj a fost la Bumbeşti Jiu, când Victor Ponta l-a trimis pe Schulz să se plimbe printr-un parc, spunând că între timp el are de semnat nişte documente politice. Victor Ponta şi-a depus astăzi candidatura pentru Colegiul 6, Târgu Jiu, la Camera Deputaţilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite