Târgu-Jiu: VIDEO/ Un licean susţine că a fost bătut de un jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: VIDEO/ Un licean susţine că a fost bătut de un jandarm
Târgu-Jiu: VIDEO/ Un licean susţine că a fost bătut de un jandarm

Un elev de la Liceul Ion Mincu din Târgu-Jiu susţine că a fost bătut de către un jandarm şi un agent de pază.

Georgian Daniel Turbatu, de 17 ani din Târgu-Jiu, a ajuns în această seară la spital, cu mai multe leziuni. Elevul susţine că fost bătut cu pumnii şi picioarele de către un jandarm şi de un agent al unei  firme de pază. Totul s-a petrecut  în incinta liceului Nr 4 din Debarcader unde victima este elev în clasa a XI-a. Liceanul a declarat că atât jandarmii cât şi agenţii de pază l-au băgat într-o gheretă din incinta unităţii de învăţământ şi i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul feţei şi spatelui.

Mi-au dat amendă că aş fi ameninţat o fată dar nici măcar nu o cunosc. Un jandarm şi un agent de pază care ne supraveghea pe noi în şcoală mi-au dat cu pumnii şi picioarele la rinichi. M-au forţat să le spun dacă am consumat cumva droguri“, a spus adolescentul .

Mama acestuia, Veronica Olaru, a fost revoltată de ceea ce i s-a întâmplat fiului ei.

„Nu este normal să îl bată în acest hal. Eu nu am făcut copii ca să îi omoare jandarmii sau alte persoane“, a declarat mama victimei.

În prezent, acesta se află la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a primi îngrijirile necesare.  Claudiu a fost amendat de mai multe ori de către jandarmi, iar aseară i s-a încheiat un proces verbal, pe motiv că ar fi ameninţat o elevă de la acelaşi liceu cu acte de violenţă.

Vom reveni mâine cu amănunte  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite