Au furate sute de litri de produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi suspecți au fost reținuți
Cei doi suspecți au fost reținuți

Doi suspecți din comuna Stejari au fost reținuți de polițiști, după ce s-a constatat că sustrăseseră sute de litri de produs petrolier.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că de la o sondă  petrolieră, ce se află pe raza comunei Stejari, se sustrage produs petrolier. „Cu ocazia investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, au fost descoperite  20 recipiente a câte 30 litri fiecare, un recipient a 60 litri şi 4 recipiente a 5 litri fiecare, toate confecţionate din material plastic, pline cu produs ce emana miros specific petrolier, cât şi o găleată din tablă de 10 litri şi o pâlnie din plastic, iar în beciul sondei produs petrolier care s-a scurs prin slăbirea unui ventil“, a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Polițiștii au extins cercetările la locuințele suspecților, unde au găsit, de asemenea, produs petrolier a cărui proveniență nu a putut fi justificată. „Poliţiştii au solicitat autorizaţie de percheziţie domiciliară . În baza autorizaţiei de percheziţie emisă de către instanţa de judecată , poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg-Cărbuneşti şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina împreună cu  luptători din cadrul Serviciul Intervenţie Rapidă, Gorj, au descins la locuinţa suspecţilor ocazie cu care, a fost găsită şi ridicată cantitatea de 150 litri de produs petrolier, mai multe chei şi instalaţii artizanale, precum şi două recipiente metalice cu capacitatea de 200 litri, ce prezintă miros specific de produs petrolier“, a precizat George Neagoe.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite