Află câți suporteri steliști vor fi prezenți la meciul cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accesul pe staduion va fi permis de la ora 19.00
Accesul pe staduion va fi permis de la ora 19.00

Suporterii pot intrat pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu cu două ore înainte de disputarea meciului dintre Pandurii și Steaua, derbiul turului de campionat. La meci va fi prezentă și o galeriei a echipei Steaua formată din 450 de suporteri.

La meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti, accesul în tribune al spectatorilor, posesori de bilete sau abonamente, va fi permis cu două ore şi jumătate înaintea începerii jocului. Astfel, porţile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:00, spectatorii fiind rugaţi să se prezinte cât mai devreme la stadion pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces.

Conducerea clubului Pandurii anunţă că toate persoanele care vor intra la meciul dintre Pandurii şi Steaua, indiferent de vârstă, trebuie să posede un document de acces, abonament sau bilet valabil. Accesul copiilor sub 14 ani este permis numai dacă sunt însoţiţi de un adult. Se recomaspectatorii ca după intrarea în sectorul de tribună unde au bilet, fiecare spectator să îşi ocupe locul indicat pe documentul de acces.

Biletele puse în vânzare pentru meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti s-au epuizat vineri dimineaţă, la mai puţin de trei ore de la deschiderea caselor de bilete. Clubul Pandurii Târgu Jiu a scos la vânzare în jur de 3500 de bilete pentru acest meci, restul locurilor din stadion fiind ocupate de abonaţii clubului şi 450 de locuri fiind solicitate de galeria echipei Steaua.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite