Numai asta nu-i trebuia lui Grigoraş. Dosar penal pentru un fotbalist de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nistor (dreapta)
Dan Nistor (dreapta)

Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului nostru, peste cei de la Pandurii s-a abătut un necaz. De parcă Petre Grigoraş n-avea destule probleme de ordin sportiv, acum i-a mai picat pe cap una de natură socială.

Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu Dan Nistor a fost suprins de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung la un control de rutină conducând fără permis un Audi A5 în comuna natală Rucăr, din judeţul Argeş, şi i s-a întocmit dosar penal.
Maşina aparţinea unui prieten al fotbalistului. Nistor a fost acasă pentru câteva zile între două stagii de pregătire efectuate de Pandurii în Turcia, iar luni dimineaţă el a plecat din nou în Antalya, în cantonament.

Dan Nistor are 24 de ani şi a fost transferat la Pandurii Târgu Jiu în 2010, când gorjenii au preluat pe Internaţional Curtea de Argeş, mijlocaşul fiind jucătorul argeşenilor. El a mai jucat pentru Dacia Mioveni în Liga a II-a.

Nistor este de anul trecut Cetăţean de Onoare al comunei Rucăr, fiind primul fotbalist din această localitate argeşeană care a ajuns în Liga I.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite