Medic de la Spitalul Târgu-Cărbunești, beat criță la căpătâiul bolnavilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea spitalului din Târgu Cărbunești îl va sancționa pe medic
Conducerea spitalului din Târgu Cărbunești îl va sancționa pe medic

Un medic de la Spitalul de Urgență din Târgu-Cărbunești va fi sancționat pentru că a venit la serviciu într-o stare avansată de ebrietate.

Rudele unei paciente au sesizat conducerea spitalului despre faptul că medicul Alexandru Guţă se află într-o stare avansată de ebrietate. „Abia se mi ținea pe picioare. Am adus-o pe mama la camera de gardă, acolo, la urgențe. Era rupt de beat, nu putea să stea pe piciaore. Am mers la el și în camera de gardă, abia putea să vorbească. Dacă se apuca să îi facă mamei ceva, vreo intervenție, nu o putea ucide? Nu se poate așa ceva. Să vină în halul ăla la lucru, mai ales că e doctor și are pe mâinile lui, viața semenilor”, a spus fiica uneie paciente.

Sancționat cu reducerea salariului

Conducerea spitalului spune că medicul are viciul alcooluluiși că salariul va fi sancționat prin imikniuar diminuat  fi diminuat cu „A fost un incident neplăcut semnalat de către aparținătorii unei paciente. Unul dintre medicii noștri a venit băut la serviciu. Am luat măsuri, el nu va mai face gărzi de acum încolo și i se va tăia din salariu. Este un medic vechi, lucrează de peste 20 de ani. Păcat că s-a întâmplat așa. Vom lua măsuri și în funcție de ce se va decide consiliul de administrație”, a spus directorul Târziu. Ceilalți angajați ai unității medicale au spus că îl cunoscde foarte multă vreme pe medicul ce a venit beat la serviciu“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite