Salariații de la Rostramo protestează în Piața Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajații fabricii de mobilă din Târgu-Jiu vor participa, astăzi, între orele 11,00-13,00, la o acțiune de protest în Piața Prefecturii.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi  Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, vor asigura măsurile de ordine publică și de protecție a participanților la acțiunea de pichetare, organizată de către Sindicatul Liber Rostramo Tg-Jiu.
Manifestația a fost avizată favorabil de către comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu. La acţiunea de protest, organizatorii estimează participarea a  aproximativ 200 de persoane. Scopul acțiunii de protest este manifestarea nemulțumirilor determinate de neacordarea drepturilor salariale.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60/1991 Republicată, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, jandarmii gorjeni împreună cu poliţişti vor acţiona în dispozitive specifice, pe traseele de afluire şi defluire a participanţilor şi în zona de desfăşurare a manifestaţiei de protest, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor care ar putea să afecteze normele de convieţuire socială. Jandarmeria Gorj face apel către toți participanţii la această adunare publică că trebuie să respecte recomandările organizatorilor şi a forţelor de ordine şi intervalul orar aprobat de Comisia de avizare a cererii de organizare a adunării publice şi să părăsească imediat locul unde aceasta se desfăşoară atunci când au fost somaţi de organizatori sau de forţele de ordine“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite