Cântărețul gorjean Robert Gavrilescu a participat la prelecția de la «Românii au talent»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Gavrilescu
Robert Gavrilescu

Robert Gavrilescu, cântărețul aflat în scaun cu rotile, a participat la preselecția de la Craiova pentru emisiunea «Românii au talent». Acesta a fost prezent, la începutul acestei săptămâni, preselecția desfășurată la Teatrul Național din Craiova și așteaptă să fie chemat și la spectacolul care va avea în fața juriului format din Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu.

Robert ne-a povestit că s-a înscris la emisiune pe site-ul postului Pro Tv: „Am trimis un CV la Pro TV și m-am înscris pe site, iar pe urmă am fost sunat de un reprezentant al emisiunii. A spus că i se pare interesant și m-a întrebat dacă pot să vin la preselecție. M-au băgat mai repede la preselecție. Am intrat al treilea la preselecție. Am cântat o melodia de muzică ușoară, «Frumoaso», acompaniindu-mă singur. Cei care m-au ascultat au fost impresionați. M-au întrebat, dacă trec mai departe, ce pot să mai cânt și le-am spus că pot să abordez mai multe stiluri“. După ce și-a demonstrat talentul, jurnaliștii de la Pro TV au realizat un reportaj despre viața lui Robert. „Cred că filmările a durat peste două ore și jumătate. Sper să reușesc să merg mai departe“, ne-a spus Robert.


Robert cântă din adolescență și îi datorează totul bunicii sale, care a vândut o vacă pentru a-i cumpăra o orgă performantă. „Meseria pe care o învăţasem, de confecţioner şi reparator încălţăminte, nu îmi plăcea la fel de mult şi nu aveam posibilitatea să o practic. Bunica mi-a făcut cadou o orgă de jucărie, pentru că a văzut că avea înclinaţii muzicale. Când eram mic, cântam la muzicuţă. Am învăţat singur să cânt la orgă. În prima zi de când am primit orga de jucărie am învăţat să cânt două melodii. De la acea jucărie, bunica, văzând că progresez, a vândut o vacă şi mi-a cumpărat o orgă profesională. Bunicii îi datorez lansarea mea şi totul. Pe la 20 de ani, după ce timp de trei ani am repetat acasă şi mi-am format un repertoriu, am decis că e timpul să fac din această pasiune o profesie“, ne povestește Robert. Acum a ajuns să aibă un repertoriu de câteva sute de melodii de toate genurile. Robert a rămas paralizat la vârsta de aproape doi ani în urma unui vaccin împotriva poliomelitei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite