Târgu-Jiu: De mâine 11 blocuri intră în reabilitare termică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: De mâine 11 blocuri intră în reabilitare termică
Târgu-Jiu: De mâine 11 blocuri intră în reabilitare termică

Lucrările de reabilitare termică a 11 de blocuri din municipiu vor fi demarate începând de mâine. Firmele care au câştigat licitaţiile vor executa lucrări de reabilitare termică la cele 11 imobile din zona Griviţei.

Pe unele blocuri s-a montat deja schela astfel încât muncitorii să înceapă lucrul mâine dimineaţă. Potrivit şefului Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Raul Chiriac, majoritatea firmelor care au câştigat licitaţiile sunt din judeţul Gorj. „Pentru fiecare bloc s-a organizat câte o licitaţie. Majoritatea societăţilor sunt din Târgu-Jiu, doar una singură are sediul în Petroşani. Termenul de execuţie al lucrărilor este  de două sau de trei luni în funcţie de mărimea blocului“. 

Tot mâine va fi organizată licitaţia pentru stabilirea firmelor care vor reabilita alte zece blocuri aflate pe străzile Unirii şi Republicii. 50 la sută din valoarea investiţie este asigurată de stat, 30 la sută de Primărie şi 20 la sută de către proprietari. Suma alocată pentru lucrările de reabilitare a celor 21 de blocuri se ridică la şapte milioane de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite