Opt blocuri ANL vor fi date în folosință la toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocurile au fost finalizate
Blocurile au fost finalizate

Blocurile se află în zona Narciselor din Târgu-Jiu. Construcțiile au fost ridicate, iar acum se lucrează la finisaje și la racordarea la utilități.

În total, vor fi date în folosință 160 de locuințe ANL, care vor fi distribuite, după un punctaj, celor care nu mai au în proprietate altă locuință și îndeplinesc anumite criterii, cel mai important fiind acela să aibă vârsta de până laz 35 de ani.
 
Raul Chiriac, șeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a precizat că se lucrează, în momentul de față, la racordarea la utilități: „S-au executat opt blocuiri cu 160 de unități locuinț,e din care 96 de garsoniere și 64 de apartamente cu două camere. Lucrările sunt în stadiu avansat de realizare. Obiectivele, construcțiile propriu-zise sunt în mare parte realizate și se lucrează la ultimele detalii și, de asemenea, în partea de racorduri la utilități: alimentarea cu apă, care se înmcheie în aceste zile, și urmează racordarea la gaze, care se va executa de Distrigaz, conform contractului de cofinanțare, alimentare cu energie electrică și canalizare“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite