Radu Teodorescu a fost numit în funcția de prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Claudiu Teodorescu
Radu Claudiu Teodorescu

Hotărârea de guvern privind numirea în funcția de prefect al județului Gorj al lui Radu Claudiu Teodorescu a fost publicată ieri după amiază, urmând ca mâine să aibă loc festivitatea de investire în funcție.

Noul prefect a spus că este posibil ca la investirea sa în funcție să fie prezent și premierul Victor Ponta. „Este foarte posibil să vină și domnul prim ministru Victor Ponta. Nu va fi o ceremonie de investire, ci va fi mai mult o ședință de lucru a Colegiului Prefectural, iar în cadrul acestia va avea loc citirea ordinului de eliberare din funcție a domnului Liviu Andrei și numirea mea ca prefect al județului Gorj. Va urma o perioadă de cunoaștere a instituției și de acomodare, după care o să-mi fac cunoscute și obiectivele pentru că nu-mi place să mă laud“.

Noul prefect a absolvit, în anul 2004, Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu şi, în anul 2007, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative Bucureşti. De opt ani îşi desfăşoară activitatea în cadrul administraţiei parlamentare, în ultima perioadă fiind şeful cabinetului parlamentar al lui Victor Ponta. În perioada 2005-2008 a fost consilier local în localitatea Baia de Fier, iar din anul 2008 a ocupat postul de consilier judeţean. Claudiu Radu Teodorescu a mai îndeplinit şi funcţia de preşedintele al Consiliului de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu» din Dobriţa.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite