Radu Claudiu Teodorescu așteaptă numirea în funcție de prefect. Mâine ar putea depune jurământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Claudiu Teodorescu
Radu Claudiu Teodorescu

Radu Claudiu Teodorescu a fost anunțat că în ședința de guvern de astăzi va avea loc numirea lui în funcția de prefect al județului Gorj, urmând ca, cel mai probabil, jurământul să fie depus mâine.

Viitorul prefect spune că în câteva zile își va definitiva programul, după ce va cunoaște compartimentele instituției pe care o va conduce: „Nu am nicio emoţie. Am fost informat despre faptul că numirea urmează să aibă loc în şedinţa de guvern de astăzi. În această perioadă stau şi analizez ce am de făcut. În următoarele zile o să văd compartimentele Instituţiei Prefectului şi ceea ce s-a făcut, după care o să vă prezint programul pe care îl voi desfăşura. Se va intra în activitatea în momentul în care voi depune jurământul de credinţă faţă de tară şi faţă de judeţul Gorj. Nu voi modifica nimic din ceea ce înseamnă structură, dacă îşi va face treaba“.

Radu Claudiu Teodorescu este expert parlamentar și a fost șeful cabinetului parlamentar al lui Victor Ponta. Casa din lemn și terenul aferent din Baia de Fier unde premierul României își are reședința au fost cumpărate de Victor Ponta de la bunicii viitorului prefect. Mai mult decât atât, casa din lemn care a ajuns în proprietatea premierului a fost construită chiar de către tatăl lui Radu Claudiu Teodorescu, care este un foarte bun lucrător în lemn.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite