Fostul vicepreședinte PSD, Puiu Diaconescu, a făcut rocada cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puiu Diaconescu, fostul vicepreședinte al PSD Gorj, a fost desemnat să ocupe funcția de vicepreședinte al PD-L Gorj, la scurt timp după ce și-a prezentat demisia din partidul din care făcut parte o mare parte din timp.

Puiu Diaconescu a spus că locul său este alături de oamenii de dreapta: „Întregul Biroul Politic al PD-L m-a primit cu căldură în rândurile partidului și mi-au propus și anumite funcții de conducere. Îi asigur toți membrii partidului că nu voi face altceva decât ceea ce am făcut și la PSD: voi fi în mijlocul organizațiilor de partid și mă voi ocupa de munca politică și organizatorică. Trecerea mea, după o perioadă lungă, în rândul oamenilor de dreapta este firească pentru că cred că aici îmi este locul. În decursul anilor, de zona de care am răspuns, nu am răspuns doar cu gura, ci și cu fapte economice și administrative“.
Noul vicepreședinte al partidului susține că mai are mulți prieteni în PSD, care îl vor urma în noul partid: „Ca orice om, ai prieteni. Cei care sunt apropiați și mă cunosc, mă voi urma. Nu pot să spun cine și cum. Voi face tot ce îmi stă în puțină de a organiza și de a mări partidul. Voi merge acolo unde voi trimis, acolo unde mă pricep și acolo0 de unde pot să aduc voturi“.

Ion Rușeț, președintele PD-L Gorj, a precizat că noul vicepreședinte al partidului este unul dintre cei mai experimentați oameni politici din județul Gorj: „A depus o cerere pentru a se înscrie în PD-L Conform proceduri, această cerere a fost analizată și domnul Puiu Diaconescu este membru al PDL. Domnia sa va îndeplini și anumite responsabilități în locul domnului vicepreședinte Drăghici, care în luna iunie a părăsit partidul pentru a candidat ca independent la primărie. Regret că domnul Puiu Diaconescu nu a venit în PD-L mai demult. Mă bucur că un om cu o experiență politică însemnată și fiind unul dintre cei mai experimentați oameni politici din județ este membru și responsabil al PD-L Gorj“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite