Proteste anti Băsescu în Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestele vor dura până pe 15 septembrie
Protestele vor dura până pe 15 septembrie

În jur de 30 de protestatari s-au adunat în Piața Prefecturii din Târgu Jiu pentru a protesta împotriva președintelui Traian Băsescu. Mitingul este autorizat să se desfășoare până la ora 20,00.

Protestatarii scandează lozinci împotriva președintelui Traian Băsescu. Acțiunile de protest sunt organizate de Liga Muncitorilor din România, filiala Gorj, și vor avea avea loc în perioada 6-15 septembrie. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi  Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul acțiunilor de protest. Manifestația a fost avizată favorabil de către comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Consiliului Local al Municipiului Tg.-Jiu, iar la acţiunea de protest, organizatorii estimează participarea a  aproximativ 50 - 70 de persoane.

Participanţii la această adunare publică trebuie să respecte recomandările organizatorilor şi a forţelor de ordine şi intervalul orar aprobat de Comisia de avizare a cererii de organizare a adunării publice şi să părăsească imediat locul unde aceasta se desfăşoară atunci când au fost somaţi de organizatori sau de forţele de ordine. Încălcarea dispoziţiilor Legii nr.60/1991 Republicată, poate să atragă, după caz, răspunderea disciplinară, contravenţională, civilă sau penală a organizatorilor sau a persoanelor fizice responsabile pentru conducerea adunării publice, fiind prevăzute amenzi de la 500 la 10000 lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite