Comisar șef interimar la Protecţia Consumatorului Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Gorj, Daniela Michi, a devenit comisar șef interimar al instituției.

Daniela Michi a fost numită în funcție în perioada în care Rodica Braia, cea care îndeplinește funcția de comisar șef, se află în concediu medical, astfel încât a fost nevoie ca atribuțiunile să fie îndeplinite de către o altă persoană.
Fostul comisar șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Gorj, Mădălin Giucărcu, a acționat în judecată înstituția pe motiv ca i s-a desfăcut în mod ilegal contractul de muncă. Curtea de Apel Craiova i-a dat acestuia câștig de cauză și a hotărât admiterea acțiunii înaintate de acesta, anularea ordinului de înlocuire și repunerea lui în funcție, dar, până acum, nu a fost pus în aplicare. Giurcău a fost demis, în primăvara acestui an, în urma unui raport nefavorabil al Autorității Naţionale de Protecţie a Consumatorului. Postul lăsat liber prin destituirea acestuia a fost ocupat de către Rodica Braia., care se află în prezent în concediu medical.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite