„Fetițele“ de la Coloană au fost săltate de poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituata spune că practică cea mai veche meserie din lume pentru că trebuie să-și întrețină copiii
Prostituata spune că practică cea mai veche meserie din lume pentru că trebuie să-și întrețină copiii

Două tinere care acostau bărbați cu scopul de a întreține cu aceștia relații sexuale contra-cost au fost depistate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, în urma unei acțiuni pentru combaterea prostituţiei pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Cele două femei au recunoscut că nu este pentru prima oară când sunt sancționate: „Nu e prima dată când mă ridică polițaii! Și ce! Eu trebuie să îmi cresc copii, de aia fac ceea ce fac. Ce să fac? Unde să muncesc?”, a strigat una dintre cele două fete. „Damele“ au fost sancționate cu amendă în cuantum de 500 lei fiecare și au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj pentru a fi legitimate.

De cele mai multe ori, aceste amenzi rămân neplătite, iar prostituatele figurează în evidenţele autorităţilor locale cu datorii foarte mari. Marea majoritate a femeilor sancționate pentru practicarea prostituției revin la locul unde își desfășoară activitatea în căutare de noi clienţi.

La Direcția de Venituri Publice, amenzile acumulate și neachitate de femeile de moravuri ușoare sunt chiar de sute de milioane de lei. Reprezentanții instituției spun că nu pot aplica măsuri de aplicare de sechestre pentru că aceste persoane nu au bunuri de valoare în proprietate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite