Angajații CE Oltenia vor beneficia de prime de Crăciun de 700 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare lucrător din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) va beneficia de o primă de aproximativ 700 de lei, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Marin Golea, preşedintele Sindicatului Minerul Rovinari-Pinoasa, a spus că prima este prevăzută în contractul colectiv de muncă al angajaților din CEO: „Aceste prime sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă și primele vor fi acordate la fel, fie că salariatul este director, fie că el este simplu miner. Se merge pe egalizarea primelor. Este vorba despre o uniformizare a drepturilor salariale pentru toţi angajaţii din Complexul Energetic Oltenia”.

Aproximativ 19.000 de persoane sunt angajate în cadrul CEO, dintre care 15.500 sunt mineri. Salariații celei mai mari unități economice din România au mai primit în luna septembrie, o primă de «murături», în valoare  de 725 de lei.
În prezent, sindicatele și administrația au început negocierile pentru semnarea unui nou contract colectiv de muncă și se speră a creștere a salariilor celor care lucrează în sectorul minier.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite