Gorjul, pe locul doi în țară la numărul de posturi deblocate din primării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Primăria Tismana se vor face angajări
La Primăria Tismana se vor face angajări

Județul Gorj se află pe locul doi în țară în privința numărului de posturi deblocate la nivelșul primăriilor. Astfel, în perioada următoare vor avea loc angajări în zece primării de localități.

Trei noi posturi vor fi deblocate în primăriile din județul Gorj, pe lângă numărul de 36 anunțat de reprezentanții Prefecturii Gorj. Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a spsus că numărul inițial de posturi deblocate în primăriile de la nivelul județului Gorj a mai fost suplimentat: „Pe lângă cele 36 de posturi aprobate inițial au mai fost obținute încă trei locuri, astfel că numărul total de noi locuri de muncă de la nivelul primăriilor va fi de 39. Posturile care urmează să fie ocupate constau în cadastriști, topometriști și juriști. Vor avea prioritatea posturile de șofer pe microbuze, pentru că a început anul școlar și este nevoie pentru a transporta copiii la școală. Am fost la Ministerul Administrației și Internelor pentru a purta discuții și avizul pentru scoaterea la concurs a 26 de posturi va fi dat la începtul săptămânii viitoare, iar pentru restul se va da undă verde la începutul lunii viitoare“.

Cele 39 de noi posturi vor fi înființate la nivelul a zece primării din județul Gorj. Potrivit prefectului de Gorj, printre acestea se numără primăriile localităților Rovinari, Tismana, Țicleni, Runcu, Padeș, Aninoasa Berlești. Multe dintre primării funcționează cu mari dificultăți din cauza lipsei posturilor necesare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite