FOTOGALERIE Spectacole electorale desfășurate concomitent: „S-a mutat circul la Târgu-Jiu, fraților!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală a debutat în municipiul Târgu-Jiu cu un mare circ. Dacă pe insuliția din apropierea Parcului Central, PP-DD a programat un concert de lansare a candidaților, în timp ce PSD a replicat prin Partida Romilor, care a organizat un spectacol cu maneliști în parcarea din Piața Centrală.

Municipiul Târgu-Jiu a răsunat aseară de acordurile muzicii de la două concerte electorale desfășurate în același timp înainte de începerea oficială a campaniei. La concertul PP-DD a cântat Connect-R și Andreea Bălan, în timp ce la spectacolul organizat de Partida Romilor în parcarea Pieței Centrale au urcat pe scenă Minodora la Maxim şi Liviu Guţă sau Cristi Dules. Mihai Ion, zis Ministru, unul dintre organizatorii concertului, a spus că motivul pentru care a fost organizat acest concert îl reprezintă sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril, pentru că mulți romi poartă acest nume.

image
image
image

Însă, pe scena din Piața Centrală au urcat Nelu Pavel, președintele Partidei Romilor, care a spus că Ponta va fi premier și pe Dan Diaconescu l-a poftit afară din județ: „Domnule Cârciumaru (n.r.-președintele PSD Gorj și primar al municipiului Târgu-Jiu) vă iubim! Noi nu ne compromitem, așa cum spun că țiganii se vând. Noi am venit aici după simțul inimii. Noi știm să ne distrăm și Victor Ponta va fi premier! Romii vor vota toți cu Victor Ponta! Noi nu suntem contra istoriei! Am trăit și am conviețuit împreună cu românii și majoritarii și așa vrem să trăim și în continuare. Nu mai puneți botul la vrăjeala unuia din Caracal, care este rudar. Noi suntem mai superiori decât el, că suntem țigani. Nu poate să doboare el un prim ministru și un procuror. Domnule Ponta, gorjenii vă iubesc! Veți câștiga cu peste 70%. S-a mutat circul la Târgu-Jiu, fraților! A venit un alt circ cu un șobolan. Nu te vrem! Părăsește Gorjul!“
De asemenea, la concertul PP-DD s-au împărțit mici și biscuiți gratuit.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite