Procurorii anticorupție au trecut și prin Polovragi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Listele electorale din comuna Polovragi au fost verificate de către procurorii DNA. Unii dintre localnici s-au trezit la poartă cu procurorii, care i-au întrebat dacă au mers la vot și dacă își recunosc semnătura.

Primarul comunei Polovragi, Ştefan Făsuescu, a spus că a fost în concediu în perioada în care procurorii DNA au venit în comună, dar angajații primăriei i-au transmis că oamenii legii s-au deplasat la domiciliul unor localnici pentru a-i întreba dacă au votat și dacă își recunosc semnătura: „Am înţeles că au venit nişte domni de la Bucureşti. Au cerut să verifice tabelele cu semnături și au mers pe la oameni la poartă. I-au întrebat dacă au mers la vot și dacă au semnat pe acele tabele. Nu știu ce anume au căutat și dacă au găsit ce-i interesa. Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic".

Procurorii DNA au fost așteptați să vină astăzi în comuna Slivilești, însă nu și-au făcut apariția. Primarul localității, Sorin Bucurescu, a spus că ancheta procurorilor este o acțiune de intimidare a primarilor. Procurorii anticorupție au stat trei zile în comuna Dragotești. O parte dintre localnici au fost interogați cu privire prezența la urne, printre aceștia fiind chiar și mama primarului Vili Pasăre.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite