GALERIE FOTO Pod inaugurat peste râul Olteț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panglica inaugurală a fost tăiată de Ion Călinoiu și de primărița Mosor
Panglica inaugurală a fost tăiată de Ion Călinoiu și de primărița Mosor

Un pod în lungime de peste 20 de metri a fost inaugurat astăzi în comuna Alimpești. Acesta se află pe Drumul Județean 675 B, iar valoarea lucrărilor a depășit suma de 1,1 milioane de lei.

Lucrările au fost efectuate de societățile Tehcon Edilitare & Infrastructură S.R.L. și Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj S.A. Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, a fost prezent la inaugurarea podului.

Asfaltul a fost turnat de curând Podul are o lungime de peste 20 de metri Panglica inaugurală a fost tăiată de Ion Călinoiu și de primărița Mosor

Acesta a spus că s-au efectuat o derie de lucrări privind siguranța traficului: „Lucrările de consolidare pod pe DJ 675 B, km 24+800, comuna Alimpești, județul Gorj au prevăzut  refacerea infrastructurii  prin reparația betoanelor de la fața văzută a infrastructurilor cu beton armat, plase sudate și ancore, recondiționarea aparatelor de reazem prin ridicarea tablierelor, recondiționarea parapetului pietonal existent, amplasarea de dispozitive pentru rosturile de dilatație, amenajarea de rampe pentru acces la trotuare,  montarea de parapeți de siguranță la marginea platformei rampelor, completarea structurii  rutiere existente și turnarea de covor asfaltic pe 20 metri“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite