Târgu-Jiu: O tânără a căzut din picioare de foame

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: O tânără a căzut din picioare de foame
Târgu-Jiu: O tânără a căzut din picioare de foame

O tânără din Hunedoara a leşinat de foame în Parcul Central din Târgu-Jiu. Acesta se află acum internată la Spitalul „Tudor Vladmirescu“ din Târgu-Jiu, unde medicii îi adiministrează perfuzii cu glucoză. Tânăra nu mâncase de patru zile.

În urmă cu două ore Poliţiştii Comunitari care supravegheau zona au observat că tânăra căzuse din picioare lângă o bancă. Aceştia au anunţat imediat salvarea. Postolachi Andreea de 18 ani din Petroşani a fost alungată şi bătută de către rude, iar de patru zile nu a mâncat nimic. 

În prezent este internată la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu. Medicii spun că deocamdată va rămâne internată până când îşi revine. „Acum este bine dar cere într-una de mâncare. Este flămândă. I-am băgat perfuzii cu glucoză, între timp poate o veni cineva din familie ca să o ia acasă“, a delcarat Liliana Puiu Crăciu, şefa Secţiei. Tânăra face parte dintr-o familie cu 15 fraţi iar tatăl a decedat în urmă cu câţiva ani. Pentru că nu a mai suportat bătăile primite de la fraţi, a hotărât să plece de acasă. „Fraţii mei mă băteau des, fără motiv. Mi-au dat foc , iar gând pregăteam mâncare o aruncau la gunoi. Am venit pe la prietenul meu şi apoi am adormit prin parc. Acum nu am niciun leu în buzunar şi mi-e foame.  Nu ştiu ce voi face“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite