Grigoraș se gândește să demisioneze de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul care a făcut din Pandurii o echipă de temut pentru orice adversar se gândește să renunțe la banca tehnică, în urma eșecuruilor suferite în ultimul timp.

Petre Grigoraș spune că ia în calcul și o demisie de la Pandurii, dacă asta va însemna redresarea echipei. Antrenorul este dezamăgit de rezultatele obținute în ultimul timp: „Dacă ar fi altă soluție, care să scoată echipa din actuala situație, vă spun sincer că aș face tot posibilul ca echipa să iasă din acest impas. Este posibil să-mi iau la revedere de la jucători ca să creez un șoc la echipă. Este păcat de echipă, de jucători, pentru că ne-am făcut câte de cât un nume și am pierdut foarte mult în ultima săptămână. Va trebui să fim onești și corecți, să le spunem lucrurile pe nume. Dacă iubești ceea ce ai făcut și ceea ce ai încercat să construiești undeva și vine momentul în care nu mai ai soluții, există și posibilitatea asta.  Acum suntem în situaţia în care nu mai putem obţine, prin joc, atitudine, şansă, victorii“.

Marin Condescu, președintele echipei Pandurii, a spus că are în continuare încredre în Grigoraș: „Am în continuare încredere în Grigoraș și în echipă. Va avea în continuare mână liberă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite