Grigoraș crede că meciul cu CFR Cluj este de 1X2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii va înfrunta mâine seară, de la ora 21,30, pe teren propriu, echipa campioană CFR Cluj. Antrenorul Petre Grigoraș recunoaște că meciul este extrem de dificil mai ales după ce clujenii au reușit să se impună în primul meci din Liga Campionilor.

Antrenorul echipei gorjene a declarat că CFR Cluj traversează o perioadă foarte bună: „Nu există o favorită certă. Nu sunt pesimist, dar încerc să fiu realist. De fapt, nici în faţa echipelor mai slab cotate nu este un favorit cert, darămite cu CFR, care e o echipă pe val. De aceea, cred că meciul de duminică este unul deschis oricărui rezultat. La prima vedere, noi am pleca cu un uşor avantaj că jucăm acasă, că în ultimele întâlniri directe am câştigat, dar toate astea sunt avantaje relative pentru că CFR, pe lângă faptul că sunt campionii României, mai traversează şi o formă deosebită”.

Petre Grigoraș consideră că diferența poate fi făcută de atitudinea jucătorilor: „Cheia e să avem atitudinea pe care am avut-o în meciurile importante. Iar cheia succesului este munca din teren şi, poate, puţină şansă. Dacă vom avea un joc colectiv, iar toţi cei 11 jucători se vor afla la capacitate maximă, e greu de crezut că nu vom scoate punctele dorite. E adevărat, un rezultat pozitiv ar putea fi chiar şi un egal, dar asta nu înseamnă că jucăm la egal. O remiză în compania campioanei nu ar fi un capăt de ţară, însă e clar că pregătim meciul doar pentru victorie. Noi trebuie doar să ne facem jocul, să ne intereseze mai puţin adversarul şi mai mult evoluţia noastră. În ultimele zile am încercat să-i readuc cu picioarele pe pământ pe jucători, aşa că am mare încredere în ei, că îşi pot reveni şi că se pot lupta de la egal la egal cu un adversar superior valoric“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite